Kuulokeuutuudet

Bowers & WIlkins on julkaissut uudet kuulokemallinsa. Uutuuksiin lukeutuu PI3 nappikuuloke sekä PX5 ja PX7 sankakuulokemallit. 

Bowers & WIlkins PI3

Bowers & Wilkins PI3


PI3 on kuin tehty aktiiviseen elämäntapaan tottuneelle. Kuulokkeet ovat roiskeen kestävät ja pysyvät korivssa esimerkiksi juostessa. PI3 kuulokkeen 2-tie rakenteen ansiosta kuulokeet toistavat koko äänialueen tasapainoisesti ja elementeille
optimoidut omat vahvistimet takaavat että kuulokket toistavat puhtaasti koko taajuuskaistan.

PI3 kuulokkeet toimivat aptX häviöttömällä Bluetooth standardilla joten voit täysillä nauttia Bowers & Wilkinsin tunnetusta äänenlaadusta, kahdeksan tuntia putkeen, ja vartin pikalatauksella saat kaksi tuntia lisäaikaa. PI3 kuulokkeessa on mikrofonit puhetta varten joten puhelut kuuluvat yhtä selkeinä kun muusiikki.

Bowers & WIlkins PX5

Bowers & Wilkins PX5

PX5 on korvan päälle asettuva langaton vastamelukuukoke. Kevyet ja kompaktit kuulokkeet tuottavat upean tarkan ääen
josta Bowers & Wilkins tunnetaan. 35mm elementin ansiosta sointi on täyteläisen tarkka ja tuottaa jokaisen äänen puhtaasti. Automaattisesti mukautuva vastamelutoinito takaa nautinnoliset hetken hiljaisuudesta aina meluisimpiin ympäristöihin. Ja koska kuulokkeet soivat 25 tuntia yhtäjaksoisesti nautit musiikista kauan. 15 minuutin pikalatauksella saat vielä viisi tuntia lisäaikaa ja käyttösensorit takaa intuitiivisen käyttökokemuksen. Kudotut hiilikuitusangat tuovat kestävyyttä sekä keveyttäjokapäiväiseen mobiilikäyttöön. Kuulokkeissa on käyttökytkimet, usb-c-latauspistoke sekä 3.5 mm kuulokejotholiitäntä.

Bowers & Wilkins PX7

Bowers & Wilkins PX7

PX7 kuulokeen 43mm dynaaminen elementti on kuulokemalliston kookkain ja takaa upean legendaarisen äänenlaadun josta
800 Diamond sarjan tuotteet tunnetaan. Adaptiivinen vastamelutoiminto säätyy automaatisesti ympäristön melun mukaan antaen sinun nauttia immersiivisestä äänenlaadusta. Hulppea 30 tunnin yhtäjaksoinen akunkesto sekä viiden tunnin lisäaika vartin pikalatauksella tuo vapautta kuunteluun ja voitkin lentää mantereelta toiselle ja takaisin yhdellä latauksella ja vielä ehdit kotiinkin ennen kun akkua tarvitsee ladata. Käyttösensorit elää mukanasi ja pysäyttää musiikin automaatiisesti kun nostat kuulokkeen kuppia ja kudotut hiilikuitusangat takaavat kevyen, kestävän sekä resonanssivapaan kuuntelukokemuksen. PX7 kuulokkeissa on käyttökytkimien lisäksi usb-c latausliitäntä sekä 3.5mm kuulokejohtoliitäntä.