Asiakaspalvelu

Maksutavat

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, LähiTapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki, Ålandsbanken sekä maksukortit. Maksaminen tapahtuu Paytrail Oyj:n sivuston kautta. Maksutapana on myös tilisiirto ennakkomaksuna.

Maksaminen pankin verkkomaksulla, luotto- tai maksukortilla

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail logo
Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830
www.paytrail.com

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.
 
Maksaminen Euroloan -laskulla tai -osamaksulla
Kun maksat ostoksesi Euroloanin laskulla tai osamaksulla, saat joustavasti maksuaikaa. Molemmat ovat kotimaisia, turvallisia ja helppoja maksutapoja. Valitse vain kassalla Euroloan-lasku tai -osamaksu – miten sinulle parhaiten sopii.

Euroloan lasku

Euroloan-lasku
· Saat 14 päivää korotonta maksuaikaa.
· Laskutuslisä on ainoastaan 4,95 €.
· Lasku toimitetaan kirjeenä.

Jos haluatkin maksaa laskusi erissä, se hoituu kätevästi: laskun saatuasi voit helposti muuttaa maksutapasi osamaksuksi.

Euroloan osamaksu

Euroloan-osamaksu
· Voit valita maksuajaksi joko 3, 6, 12 tai 24 kuukautta.
· Osamaksun erät laskutetaan 30 päivän välein. Maksaminen hoituu siis kuukauden välein nopeasti ja helposti.
· Arvoltaan 1 500 € ostoksen todellinen vuosikorko on 27,9 % maksuajan ollessa 12 kk. (sis. koron, laskutuslisän ja avausmaksun).

Kysyttävää Euroloanin laskutuksesta?

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään:
asiakaspalvelu@euroloan.fi tai puh. 010 2171 011 (ma–su 24 h,
operaattorin hinta: 0,08 €/puhelu + 0,17 €/min).

Euroloan maksutapaehdot

Euroloan Consumer Finance Oyj (Y-tunnus: 2159120-9) on vuodesta 2007 asti toiminut suomalainen rahoitusalan yritys. Rahoituspalvelullemme on myönnetty Avainlippu takeeksi kotimaisesta laadusta.

Euroloan-laskun tai -osamaksun voivat valita maksutavaksi Suomessa asuvat, yli 20-vuotiaat asiakkaat. Maksutapa on mahdollinen 10–2 000 euron ostoksille.

Euroloan Consumer Finance Oyj:llä on oikeus tarkastaa Euroloan-laskulla tai -osamaksulla maksavan asiakkaan luotto- ja osoitetiedot ja myöntää tai evätä luotto niiden perusteella. Euroloan-laskulla tai osamaksulla maksavan tulee antaa henkilötunnuksensa tilausta tehdessään tai tunnistautua pankkitunnuksillaan, mikäli ostokset toimitetaan muuhun kuin Väestörekisterissä olevaan osoitteeseen. Lasku/laskut toimitetaan ainoastaan luotonottajan Väestörekisteriin ilmoittamaan osoitteeseen. Ostosten toimitusosoite on valinnainen.

https://www.euroloan.fi/kauppiaalle/maksutavat

Toimitusehdot

Varaamme oikeuden hylätä ulkomaalaisilla luottokorteilla tehdyt ostokset väärinkäytösten estämiseksi.

ID Lounge verkkokaupan hintatietoja seurataan jatkuvasti. Varaamme kuitenkin oikeuden teknisestä tai inhimillisestä virheestä johtuviin hintakorjauksiin. Hinnat ilmoitetaan euroissa (€), ja hinnat sisältävät arvonlisäveron (23 %). Huomioi, että kaiuttimissa on sekä kappale, että parihintoja valmistajien pakkaus- ja toimitusehtojen mukaan.

Ostaminen verkkokaupastamme edellyttää vähintään 18 vuoden ikää.
Yksityisyys ja tietoturva

Käyttäjien salasanoja ei tallenneta verkkokaupan järjestelmään selkokielisinä, eikä verkkokaupan ylläpitäjä tai ulkopuolinen voi selvittää käyttäjän salasanaa. 

Palautukset ja vaihdot

ID Lounge verkkokauppa noudattaa Suomen kuluttajansuojalain 6. luvun etäkauppaa koskevaa lakia. ID Lounge verkkokauppa myöntää kaikille myymilleen tuotteille 14 päivän palautusoikeuden. Asiakkaanamme sinulla on oikeus palauttaa ostos 14 vuorokauden sisällä siitä, kun olet vastaanottanut ostokset, noutanut ne postista, tai posti on ilmoittanut luovutustoimipaikan. Palauttaessasi ostoksen muista liittää mukaan kuitti ja yhteystietosi (nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite).

Palautettava tuote ei saa olla olennaisesti muuttunut. Tuote palautetaan kokonaisuudessaan ja alkuperäispakkauksessaan. Tuotteen pitää siis olla alkuperäistä vastaavassa kunnossa.

Palautuslähetykset voi lähettää asiakaspalautuksena, joka kattaa lähetyskustannukset. Verkkokaupasta tehdyn ostoksen voi palauttaa veloituksetta myös suoraan myymälään. Liitä palautukseen kaikki tilaukseen liittyvät asiakirjat, niin nopeutat palautuksen käsittelyä. Luottokorttiostoissa palautussumma palautetaan luottokorttitilille, verkkopankkimaksussa tilille jolta ostos on maksettu.