Asiakaspalvelu

Maksutavat

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, LähiTapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki, Ålandsbanken sekä maksukortit. Maksaminen tapahtuu Paytrail Oyj:n sivuston kautta. Maksutapana on myös tilisiirto ennakkomaksuna.

Maksaminen pankin verkkomaksulla, luotto- tai maksukortilla

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail logo
Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830
www.paytrail.com

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Toimitusehdot

Varaamme oikeuden hylätä ulkomaalaisilla luottokorteilla tehdyt ostokset väärinkäytösten estämiseksi.

ID Lounge verkkokaupan hintatietoja seurataan jatkuvasti. Varaamme kuitenkin oikeuden teknisestä tai inhimillisestä virheestä johtuviin hintakorjauksiin. Hinnat ilmoitetaan euroissa (€), ja hinnat sisältävät arvonlisäveron (24 %). Huomioi, että kaiuttimissa on sekä kappale, että parihintoja valmistajien pakkaus- ja toimitusehtojen mukaan.

Ostaminen verkkokaupastamme edellyttää vähintään 18 vuoden ikää.
Yksityisyys ja tietoturva

Käyttäjien salasanoja ei tallenneta verkkokaupan järjestelmään selkokielisinä, eikä verkkokaupan ylläpitäjä tai ulkopuolinen voi selvittää käyttäjän salasanaa. 

Palautukset ja vaihdot

ID Lounge verkkokauppa noudattaa Suomen kuluttajansuojalain 6. luvun etäkauppaa koskevaa lakia. ID Lounge verkkokauppa myöntää kaikille myymilleen tuotteille 14 päivän palautusoikeuden. Asiakkaanamme sinulla on oikeus palauttaa ostos 14 vuorokauden sisällä siitä, kun olet vastaanottanut ostokset, noutanut ne postista, tai posti on ilmoittanut luovutustoimipaikan. Palauttaessasi ostoksen muista liittää mukaan kuitti ja yhteystietosi (nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite).

Palautettava tuote ei saa olla olennaisesti muuttunut. Tuote palautetaan kokonaisuudessaan ja alkuperäispakkauksessaan. Tuotteen pitää siis olla alkuperäistä vastaavassa kunnossa.

Palautuslähetykset voi lähettää asiakaspalautuksena, joka kattaa lähetyskustannukset. Verkkokaupasta tehdyn ostoksen voi palauttaa veloituksetta myös suoraan myymälään. Liitä palautukseen kaikki tilaukseen liittyvät asiakirjat, niin nopeutat palautuksen käsittelyä. Luottokorttiostoissa palautussumma palautetaan luottokorttitilille, verkkopankkimaksussa tilille jolta ostos on maksettu.