Pear Audio Analogue Kid Punch

Pear Audio Analogue Kid Punch

Lisää kuvia

Saatavuus: Varastossa

6 498,00 €
Alkaen: 112,20 € /kk

Kuvaus

Kid Howard on Pear Audion toiseksi järein soitin. Runko ja moottori sekä äänivarsi on Kid Thomas soittimesta. Soinniltaan älyttömän hieno soitin ja hyvin musikaalinen niinkuin muutkin Pear Audion soittimet.

Settiin kuuluu soitin + Cornet 2 äänivarsi + virtalähde

Soittimet rakennetaan käsin tilauksesta.

Yksityiskohdat

Pear Audio Analogue:n soittimissa näkyy Tom Fletcherin elämäntyö. Hänellä oli tapana verrata joitakin koristeellisen näköisiä tuotteita messinkiviuluun.

”Messinkiviulu saattaa näyttää hienolta, mutta lienee tuskallinen soittaa. Me emme tee sellaisia, riippumatta siitä kuinka paljon sellaisia saisi kaupaksi”

Pear Audio Analoguen soittimet ovat intohimolla käsintehtyjä. Jokainen osa, materiaali ja käsittely on tehty äänentoiston ehdoilla. Resonanssitaajuuksia on mitattu, kuunneltu, materiaaleja ja niiden yhdistelmiä vaihdeltu. Äänivarren materiaalista jalan kumin materiaaliin erilaiset tunnetut vaihtoehdot on koitettu ja niiden yhteensopivutta vertailtu. Jopa soitinten pintakäsittely on tarkkaan valittu. Jokin paksumpi, kiiltävämpi tai ehkä näyttävämpi materiaali on ehdottomasti epäsopivampi mikäli se ei edistä äänentoistoa. Käytännössä kaikki tunnetut pintamateriaalikäsittelyt on koitettu ja päädytty siihen mitä soitin nyt on.

Soittimen filosofia nojautuu materiaalien ylivertaiseen yhteensopivuuteen levysoitinkäytössä. Jokin materiaali saattaa yksinään olla mitäänsanomaton, mutta valikoitujen materiaalien yhdistelmä tuottaa taianomaisen äänenlaadun. Mitään taajuutta tai äänenvoimakkuutta ei ole tarkoituksella rajoitettu tai korostettu. Pienikitkaisesta moottorista, vaimennettuun uni-pivot äänivarteen asti nämä sinänsä yksinkertaiselta näyttävät soittimet sisältävät huikean määrän tuotekehitystä. Koko Tom Fletcerin elämäntyön.

Pear Audio Analogue käyttää soittimissaan usein korkeajännitteisiä äänirasioita, kuten tuotemerkin oma Tracer 10 äänirasia. Valmistaja suosii erityisesti London (aka Decca) äänirasioita, etenkin Super Gold-äänirasiaa. Super Gold-äänirasia näkyy usein myös Pear Audio Analoguen soittimen pressikuvissa, joten jotain taustaa tämän äänirasian käytölle on. Hyviä kokemuksia on myös Gradon Statement äänirasioista. Hifimaailman levysoitinesittelyssä oli käytössä Shelter MC501-äänirasia, joka sopi Pear Audion äänivarteen erinomaisesti.

 

Teknistä tietoa

Äänivarsien tehollinen massa 12,5g
Äänivarsien tehollinen pituus 239mm

 

Virtalähteet

 

Pear Audio Blue on kehittänyt erillisen virtalähteen, joka tuottaa äärimmäisen puhtaan vaihtovirran levysoittimien moottorille. Soittimen voi myös päivittää erillisellä virtalähteellä myöhemmin, mikäli ostat soittimen aluksi ilman erillistä virtalähdettä. 

 

Äänivarret

Cornet 1 ja Cornet 2 äänivarret, Tom Fletcher:in suunnittelemina, ovat Tomin kulminaatiopiste pitkäaikaisen Space Arm-äänivarren kehitystyölle.

 

Lasku tai osamaksu

  • Osamaksu 3 kuukautta: 2 241,74 €
  • Osamaksu 6 kuukautta: 1 149,76 €
  • Osamaksu 9 kuukautta: 725,90 €
  • Osamaksu 12 kuukautta: 603,77 €
  • Osamaksu 18 kuukautta: 364,90 €
  • Osamaksu 24 kuukautta: 330,77 €
  • Osamaksu 60 kuukautta: 112,20 €

  • Lasku, 14 pv korotonta maksuaikaa. Laskutuslisä 4,95€.

Lisätiedot

Paino: 15.00 kg
Väri: Ei
Takuu 1 vuosi
Huom! Meiltä myös suunnittelu- ja asennuspalvelu
Syvyys: Ei
Korkeus: Ei
Leveys: Ei