Netflix

Netflix - elokuvia ja tv-sarjoja juuri silloin kun sinä niitä haluat katsoa:

Netflix tarjoaa internetin välityksellä tilausvideopalvelua, joka pitää sisällään televisiosarjoja ja elokuvia 7.99€ kuukausimaksua vastaan. Yhdysvalloissa huippu suosittu (26miljoonaa käyttäjää) Netflix aloitti toiminnan suomessa lokakuussa 2012. Tällä hetkellä netflixistä löytyy satoja laadukkaita elokuvia että myöskin tv-sarjoja.

Netflixin katsomiseen tarvitset internet-yhteyden sekä jonkin laitteen jolla vastaanotat ja katselet lähetystä. Netflixiä voi käyttää tietokoneella,mutta palvelua on äärimmäisen helppoa käyttää myös suoraan omalla kotisohvalla, kun televisioon kytketään vaikkapa apple-tv vastaanotin. Suora Netflix-tuki (netflix auki napin yhden napin painalluksella) löytyy mm. Marantzin uusista blu-ray/universaalisoittimista.

Netflixin yksi suurista etuuksista kilpailijoihin nähden on sen helppokäyttöisyys ja tulevaisuudessa laajeneva valikoima. Myös kuukausimaksu on varsin kohtuullinen (7.99€) suhteessa tarjontaan, jonka Netflix pitää sisällään.

Netflix on otettu suomessa hyvin vastaan ja moni taho ennustaa Netflixin olevan tulevaisuudessa "elokuvamaailman Spotify".

Herää kysymys että kuka enää tarvitsee normaaleja televisiolähetyksiä - nykyaikaa on se että katsotaan juuri sitä ohjelmaa mitä halutaan ja juuri silloin kun itsellä on siihen sopiva hetkin. Netflix mahdollistaa tämän.

Netflix toimii seuraavilla laitteilla mm: Apple-tv, iPhone,iPad,Xbox360,PS3,Mac,PC ja Marantz universaalisoittimet.