HEOS Superlink

HEOS Superlink

Lisää kuvia

Saatavuus: Varastossa

1 390,00 €

Kuvaus

Heos Superlink on 8-kanavainen verkkosoitin monihuoneratkaisuihin. Sen sijaan että hankkisit 8 erillistä soitinta niin yhdellä Superlinkillä saat siistin räkkiin sijoitettavan asennuksen. Tällä tehdään tyylikkäät ja koko kodin kattavat monihuonejärjestelmät.

Yksityiskohdat

OMINAISUUDET - HEOS SUPERLINK

Koko kodin monihuoneaudio yhdessä kotelossa.

Suunniteltu kotiautomaatiota varten - ja jatkaen HEOS Linkin menestyksen jalanjäljillä - Denon HEOS SuperLink tuottaa esivahvistuksen neljälle HEOS-alueelle yhdestä 4,5 cm korkeasta kotelosta. Se on hallittavissa kolmannen osapuolen toimijoiden laitteilla, joihin lukeutuu mm. Control4, Crestron, RTI, URC ja ELAN. HEOS SuperLink on siis kustomoitavissa lähes mihin tahansa ammattitasoiseen kotiautomaatioon.

Jokaista aluetta varten on stereopari linjalähtöjä, ja jokainen niistä voidaan konfiguroida stereo- tai mixed mono -lähdöksi. Laitteessa on lisäksi 2 koaksiaalista ja optista digitaalituloa sekä 4 analogista stereotuloa, joista jokainen voidaan määrätä mille tahansa HEOS-vyöhykkeelle. Jokaisella vyöhykkeellä on myös erillinen USB-portti, johon voidaan kytkeä ulkoinen USB-muisti.

HEOS SuperLinkissä on sisäänrakennettu DSP yli- ja alipäästösuotimilla, joten se on valmis lähes mitä tahansa kaiutinkonfiguraatiota varten. Mikä tahansa lähtö voidaan säätää koko kaistalle, subwooferille tai satellittikaiuttimille valittavalla jakotaajuudella.

Laitteessa on kaksi RJ-45 Etherrnet-porttia, joiden kautta se voidaan kytkeä verkkoon ja verkkoa voidaan jakaa eteenpäin muille laitteille, sillä HEOS SuperLink on yhteensopiva useiden kolmannen osapuolen laitteiden kanssa.

Laitteen mukana tulee irrotettavat jalat sekä kiinnitettävät räkkikiinnikkeet, joten se voidaan sijoittaa mille tahansa tasolle tai räkkiin.
Kun HEOS SuperLink on asennettu ja yhteydessä verkkoon, laitteen alkuasetukset ja konfigurointi on helppo ja nopea tehdä HEOS sovelluksen avulla (iOS, Android, KindleFire).

  • KOKO KODIN MONIHUONEAUDIO (4 HEOS-VYÖHYKETTÄ)
  • LINJATASOISET LÄHDÖT JOKAISELLE VYÖHYKKEELLE, MUKAAN LUKIEN ERILLISET ANALOGISET, OPTISET JA KOAKSIAALISET LÄHDÖT
  • KAKSI RJ-45 ETHERNET-PORTTIA
  • VALITTAVAT STEREO/MONO LÄHDÖT
  • VAIN 4,5 CM KORKEA; MUKANA IRROTETTAVAT RÄKKIKIINNIKKEET
  • KOLMANNEN OSAPUOLEN LAITTEISTON OHJATTAVISSA
  • DOLBY DIGITAL/DIGITAL+ -MATERIAALIN SKAALAUS STEREOKSI

Äänijärjestelmä:

PRE-AMP SECTIONDedicated pre-amplifier output for each zone including analogue and digital (optical/coaxial) outputs, to connect to an existing stereo system or an external power amplifier. Analogue pre-out is also switchable to an „LFE/Subwoofer“ configuration to connect a powered subwoofer in any zone.

Musiikki:

MusiikkitilauspalvelutThe HEOS app lets you choose from popular subscription streaming services including Spotify, TuneIn, SoundCloud, TIDAL, Deezer, Napster and Mood:Mix. More services will be added soon.

Internet RadiokanavatStreaming AAC, MP3, WMA (via the TuneIn service)

Yhteensopivat musiikkiformaatitHEOS Super Link supports:
WMA: Up to and including 192kbps
AAC and MP3: Up to and including 320kbps
WAV, ALAC and FLAC: Up to and including 24-bit/192kHz.
DSD: 2.8MHz, 5.6MHz

Yhteensopivat kuvaformaatitHEOS Super Link supports JPG, PNG, BMP and GIF album art picture formats.

Yhteensopivat USB-muistitHEOS Super Link offers 4 built-in USB ports. Music content on a USB drive can be played back in each of the HEOS Super Link's zones, or on any or all other HEOS players on your network.

“Availability of music services may vary by region. Not all services may be available at time of purchase. Some services may be added or discontinued from time to time based on decisions of the music service providers or others.

Verkko:

Langallinen yhteysConnect to the network using 1 of the 2 RJ-45 wired LAN ports.

Tekniset tiedot:

Virtalähde100~240 Volts AC, 50~60 Hz auto-switching

Laatikon sisältöHEOS Super Link, AC power cords, Ethernet Cable, Quick Start Guide, 2 rack ears

Ohjaimet & indikaattoritPower/standby; Ethernet status 1/2; Zones 1~4 active status

Paino4.8 kg

Monen kielen tukiEnglish, German, French, Spanish, Italian, Dutch, Russian, Swedish, Norwegian, Danish, Polish

Mitat (L x K x S)50 x 430 x 384 mm (without rack ears)
44 x 484 x 384 mm (with rack ears)

Käyttölämpötila5°C~35°C

Tuotteen viimeistelyBlack

Lisätiedot

Paino: 4.8000 kg
Väri: Black
Takuu 1 vuosi
Huom! Meiltä myös suunnittelu- ja asennuspalvelu
Syvyys: Ei
Korkeus: Ei
Leveys: Ei