Heos Link HS2

Heos Link HS2

Lisää kuvia

Saatavuus: Varastossa

419,00 €

Kuvaus

Heos Link HS2 on monipuolinen verkkostriimeri. Kytke olemassa olevaan perinteiseen stereolaitteistoon tai vaikka suoraan aktiivikaiuttimiin. Liitäntöjä laitteessa on kattavasti, omassa tuotesegmentissään laajin liitäntämahdollisuus. Vakuuttavan painon omaava pieni soitin kytketään verkkoon langattomasti tai ethernet kaapelilla ja sitten voit striimata lempimusiikkia eri palveluntuottajilta tai vaikka omasta musiikkikirjastosta. Yksi purkki ohjaa yhtä huonetta, eli useammalla laitteella rakennat koko kodin kattavan monihuonejärjestelmän.

Yksityiskohdat

HEOS Link on osa HEOS langatonta monihuone äänijärjestelmää jonka avulla kuuntelet lempimusiikkiasi missä tahansa ja kaikkialla kotonasi. Hyödyntämällä olemassa olevaa langatonta kotiverkkoa ja HEOS sovellusta iOS tai Android laitteessa, voit etsiä, selata ja toistaa musiikkia omasta musiikkikirjastostasi, suoratoistopalveluista sekä tuhansista internet radiokanavista.

HEOS Link lisää HEOS monihuone ominaisuuden mihin tahansa olemassa olevaan audiojärjestelmään tai aktiivikaiuttimiin ja voit toistaa eri kappaleita eri huoneissa tai samaa kappaletta kaikissa huoneissa.

Monipuolinen HEOS Link tarjoaa sisäänrakennetun "N"-standardin langattoman verkon tuen helppoa ja nopeaa kytkentää varten kotiverkkoosi. Sisäänrakennetun Wi-Fi verkon tuen lisäksi laitteesta löytyy RJ-45 Ethernet -liitäntä langallista verkkoa varten. USB-liitännän kautta voit toistaa muistitikulle tallennetut musiikkisi, ja USB-liitännän kautta voit myös ladata kannettavaa laitettasi.

Linjatasoisen stereolähdön lisäksi etuvahvistimessa on muun muassa subwooferlähtö johon on mahdollista kytkeä aktiivinen subwoofer. Esivahvistimessa on optinen ja koaksiaalinen digitaalilähtö jotta tuettujen laitteiden kirjo olisi mahdollisimman laaja. Myös optinen digitaalitulo löytyy. HEOS Link sisältää myös linjatasoisen tulon RCA-liittimillä, sekä 3,5mm plugiliitännän johon on mahdollista kytkeä esimerkiksi puhelimen tai muun kannettavan soittimen kuulokelähtö.

Kuten langattomien HEOS kaiuttimien kanssa, voit suoratoistaa mielimusiikkiasi ja hallita HEOS Link esivahvistinta suoraan HEOS-sovelluksella joka on saatavilla iOS ja Android versioina. HEOS App -sovelluksella voit valita kuunteletko musiikkia puhelimestasi, taulutietokoneeltasi, kannettavasta soittimesta vai kenties internet radion tai suoratoistopalvelun kautta.

Ainutlaatuinen digitaaliteknologiamme huolehtii synkronoinnista joten musiikki kuuluu mikrosekuntien tarkkuudella samaan aikaan jolloin äänenlaatu ja stereokuva ovat huippuluokkaa. 

Muiden Denon audiolaitteiden omistajille HEOS Link tarjoaa erillisen mukavuustoiminnon. Kytke mukana tuleva infrapunalähetin HEOS Link vahvistimen IR output -liitäntään ja sijoita lähetin lähelle Denon laitteen etupaneelia. Tai mikäli Denon laitteessasi on "IR direct" -liitäntä voit käyttää mukana tulevaa kaapelia kytkeäksesi HEOS Linkin suoraan ohjausjohdolla. Tällöin voit käynnistää Denon järjestelmäsi suoraan HEOS sovelluksella oikeaan sisääntuloon ja nauttia lempimusiikistasi. Voit valita kuunteletko eri kappaleita eri huoneissa vai samaa kappaletta kaikissa huoneissa. Laitteessa on myös 12 voltin trigger-tuki jonka ansiosta voit kytkeä HEOS Linkin laitteisiin jotka tukevat trigger-toimintoa.

HEOS Linkin koteloinnissa on tyylikkäitä hopeisia yksityiskohtia, ja käytettävyyttä ajatellen sivupaneliin on sijoitettu äänenvoimakkuuden ja mykistyksen säätimet.

 • MUUTA MIKÄ TAHANSA VASTAANOTIN, VAHVISTIN TAI KOTISTEREOJÄRJESTELMÄ HEOS-VYÖHYKKEEKSI
 • TOISTA MIKÄ TAHANSA KAPPALE SUORATOISTOPALVELUISTA
 • DENON AVR, HIFI JA MINI LAITTEIDEN VIRTA, ÄÄNILÄHDE JA ÄÄNENVOIMAKKUUDEN OHJAUS
 • 12V TRIGGER-LÄHTÖ ULKOISILLE LAITTEILLE
 • SUBWOOFER LINJALÄHTÖ
 • OPTINEN DIGITAALINEN JA ANALOGITULO
 • KOAKSIAALINEN JA OPTINEN DIGITAALILÄHTÖ
 • SÄÄDETTÄVÄ ANALOGILÄHDÖN TASO
 • MONIHUONETOIMINTO
 • YLIVERTAINEN ÄÄNENLAATU
 • HELPPOKÄYTTÖINEN SOVELLUS
 • HELPPO ASENTAA
 • TOISTA MITÄ TAHANSA ÄÄNILÄHDETTÄ MISSÄ TAHANSA KAIUTTIMESSA: SUOTOISTOPALVELUT, SUORAAN PUHELIMESTA/TABLETISTA, USB-LIITÄNNÄSTÄ, VERKKOLEVYLTÄ, AUX-TULOSTA.
 • HUIPPULAADUKAS MUOTOILU

Lisätiedot

Paino: 1.3000 kg
Väri: Black
Takuu 1 vuosi
Huom! Meiltä myös suunnittelu- ja asennuspalvelu
Syvyys: Ei
Korkeus: Ei
Leveys: Ei