Sonos

SONOS on johtava monihuoneäänentoistoratkaisu. Sonoksen käyttöliittymä on ehdottomasti alan kärkeä helppokäyttöisyydelään ja tuotetuki on erittäin hyvää ja nopeaa.

Kun halutaan yhdistää modernit lähteet kuten nettiradio ja musiikinstreamauspalvelut kuten spotify, Tidal, Apple Music jne. perinteisiin stereoihin, on Sonos Connect mitä täydellisin tuote tähän tehtävään. Linjatulolla varustetulla Connectilla voit vaikka striimata lempivinyyleitäsi ympäri koko taloa ja pihaa.

SONOS AMP on uunituore lisäys sonosvalikoimaan. Tyylikäs ja pienikokoinen stereovahvistin on varustettu 2 x 125 watin (8ohm) tehoilla, joilla ajaa vaivatta jalusta -ja lattiakaiuttimia. Vahvistimesta löytyy myös HDMI liitäntä ARC (Audio Return Chanel) tuella, subwoofer -lähtö sekä analogitulo.

Sonos PLAY:1 on kosteuden kestävä kaiutin joten se sopii hyvin esimerkiksi kylpuhuoneeseen, vessoihin tai kesäksi terassille lipan alle. Sonos One on varustettu Amazon Alexa puheohjauksella. Sonos PLAY:5 taas takaa musiikin soimaan hyvin isoimmissakin tiloissa.

Playbar, Playbase ja Beam ovat televisiolle tarkoitettuja malleja, nämä liitetään optisella kaapelilla televisioon ja voidaan myös käyttää normaalina musiikkitoistimina.

Sonos SUB subwoofer tuo mukavasti potkua bassontoistoon, erityisesti televisioille tarkoitettuihin Sonos tuotteisiin.

Sonos Boost tekee Sonokselle oman aliverkon ja keventää reittittimen kuormaa, tämä onkin hyvin suositeltava komponentti varsinkin tiehästi asutetuilla alueilla.

25 tuote(tta)

/ sivu

25 tuote(tta)

/ sivu