Marantz Model 40n

Model 40n

Lisää kuvia

Saatavuus: Varastossa

2 499,00 €

Kuvaus

Integroitu stereovahvistin striimausominaisuuksilla

Digitaaliseen aikakauteen suunniteltu integroitu Marantz vahvistin säilyttäen samalla analogilaitteiden arvokkaan tuntuman sekä äänenlaadun

Yksityiskohdat

Kattava määrä analogi- ja digitaalituloja sekä sisäänrakennettu striimaus ja HDMI-liitäntä tekee kuuntelusta nautittavaa ja helppoa lähteestä riippumatta.

Toista musiikkia Spotify-, Amazon Music HD-, Tidal ja muista palveluista tai soita musiikkia omasta musiikkikirjastosta. Toimii Alexa-, Google- sekä Siri-puheohjauksella

Marantz Model 40n toimii kotisi monihuonejärjestelmän sydämenä.

HDMI ARC-liittimen avulla saadaan television ääni vietyä stereolaitteiston läpi.

Marantz Model 40n on uusi laadukas stereovahvistin joka vastaa nykypäivän vaatimuksiin. Laitteessa on HDMI ARC-liitin, verkko-ominaisuudet, MM-levysoitinliitäntä sekä liuta liittimiä kuten pääte-asteen tulo.

Perinteinen AB-luokan vahvistin tuottaa 70 wattia kanavaa kohden mutta vahvistimen virtasyöttöä on parannettu lisäämällä toisen kondensaattoriparin, jolloin virtalähde tuottaa enemmän virtaa ja täten vahvistin jaksaa ajaa isompia kaiuttimia ja vaativampia kuormia paremmalla kontrollilla.

Herkät linjatulot ovat metallisessa suojakotelossa, samoin DAC piiri sekä HDMI kortti. Täten niin digitaalinen kuin häiriöille altis analogisignaali käsitellään mahdollisimman puhtaasti.

Marantz Model 40n on todella tyylikäs ja hyvä-ääninen vahvstin jossa kaikki nykypäivän tarpeet löytyvät yhdestä laitteesta.

Saatavuus maalis/huhtikuu 2022

* Vaaditut tiedot

2 499,00 €

Lisätiedot

Paino: 16.7000 kg
Takuu 2 vuotta
Huom! Meiltä myös suunnittelu- ja asennuspalvelu