Apple AirPlay - musiikki, valokuvasi ja videosi langattomasti Apple laitteeltasi televisiolle tai äänentoistolaittesi

AirPlayn toiminnot:
Airplay on langaton tiedonsiirtotekniikka, jonka avulla voit suoratoistaa IOS-laitteidesi, kuten iPhone, iPad, iPod touch tai mac tai pc-tietokone musiikkisisältöä suoraan AirPlayta vastaanottaville tuotteille, kuten B&W:n Zeppelin, A5 tai A7. 


Mitä tarvitset:

1.Wlan-kotiverkko/lähiverkko

2.Apple AirPlay ohjelmanlähde kuten iPod,iPad,iPhone,mac tai pc

3.Apple AirPlay vastaanotin kuten B&W Zeppelin, B&W A5, B&W A7 tai Apple Airport Express (ääni) tai Apple-tv (video,valokuvat ja ääni).

 

Airplayn etuja:

1. AirPlay on häviötön tapa siirtää ääntä ja kuvaa.

2. Monesti kotitaloudesta löytyy jo 2/3 vaadittavasta laitteesta, sillä monilla ihmisillä on kotona jo wlan-kotiverkko sekä tietokone taikka iPhone tai iPad. Tarvitaan enää vain laite, jolla toistetaan.

3. AirPlayn siirtää langattomasti myös kuvaa, kuten vaikkapa valokuvasi ja videosi iPhoneltasi tai iPadiltasi televisiollesi. (Apple-tv vastaanottimen kautta)

4.Musiikkisisältöä ja kuvasisältöä lähes rajattomasti. Esim. musiikkikirjastosi, Spotify, Netflix

 

AirPlay on saumattomasti toimiva kokonaisuus, jolla kuuntelet helposti mielimusiikkiasi, katselet valokuviasi ja videoitasi sekä käytössäsi on lähes rajattomasti ohjelmasisältöä - ja mikä parasta langattomasti.

Kodin viihdejärjestelmien toimivuudessa on tärkeätä että laitteita on nopea ja helppo käyttää. Monista on varmasti mielekkäämpää istua sohval