Geneva Aerosphere Small

Aerosphere Small

Lisää kuvia

Saatavuus: Varastossa

Normaali hinta: 399,00 €

Erikoishinta: 299,00 €

Alkaen: 23,97 € /kk

Kuvaus

Geneva on aina tunnettu Hi-Fi-valmistajana, joka tarjoaa helppokäyttöisiä, yksinker- taisia ja laadukkaita äänentoistojärjestelmiä. Geneva AeroSphère ei tee poikkeusta sääntöön, vaan kokoaa kokonaisen Hi-Fi-järjestelmän yhteen tuotteeseen, joka tukee montaa äänilähdettä ja toimii monihuone-järjestelmänä. Genevan monihuone-järjestelmän asentaminen vie tuntien sijaan vain muutamia minuutteja. AeroSphère-järjestelmää käytetään iPhone® tai Android® -laitteella helppokäyttöisellä sovelluksella tai mukana toimitettavalla kauko-ohjaimella. Sinä pystyt valitsemaan äänilähteen monista eri vaihtoehdoista, huoneen/huoneet, jossa musiikki soi, sekä säätämään äänenvoimakkuutta ja ääniasetuksia. AeroSpheressä oleva Geneva-logo vaihtaa väriä kertoaksesi sinulle toiminnoista, joita kaukosäätimellä ohjataan.

Yksityiskohdat

Tykkäsit sitten kuunnella lempiradiokanavaasi, cd-kokoelmaasi, musiikkia älypuhe- limestasi tai Spotifysta langattomasti, kaikki on mahdollista Geneva AeroSphèrellä! Ohjaat musiikkiasi suoraan älypuhelimesi sovelluksella tai helppokäyttöisellä kaukosäätimellä. Geneva AeroSphère antaa sinulle vapauden kuunnella lempimusiikkiasi äänilähteestä riippumatta. Järjestelmään pystyy jopa lisätä muita lähteitä, esimerkiksi RIAA-etuvahvistimella varustetun vinyylisoittimen. AeroSphère on palasista koostuva Hi-Fi-järjestelmä, jota voi käyttää yksinään kai- uttimena Wi-Fi:n ja bluetoothin ansiosta, tai josta voi rakentaa kokonaisen moni- huone-järjestelmän. AeroSphère-järjestelmä voi sisältää yhden pääyksikön ja jopa 4 huonetta/kaiutinta tai kaiutinparia samassa verkossa. Vaihtoehdot ovat miltei loputtomat; käyttäjä voi nauttia musiikistaan samanaikaisesti koko talossa tai monta käyttäjää voi samanaikaisesti nauttia musiikistaan eri huoneissa. Koko järjestelmää hallinnoidaan yhdestä älypuhelinsovelluksesta.

Sveitsissä Geneva Labin insinööri- ja designryhmän suunnittelema.

Värit: musta ja punainen

Kaiutinjärjestelmä: 1″ diskantti ja 4″ keskiäänielementti

Päätevahvistimet: Jokaiselle elementille oma vahvistin.

Liitännät: Langaton toisto älylaitteista laadukkaalla bluetooth apt-X -koodekilla, AirPlay-toiminto sekä DLNA -striimaus Analoginen linjatulo 3.5 mm stereofonisella liitännälla ulkopuoliselle ohjelmalähteelle, kuten tietokone, dvd-soitin, pelikonsoli tai televisio.

* Vaaditut tiedot

Normaali hinta: 399,00 €

Erikoishinta: 299,00 €

Alkaen: 23,97 € /kk

Lasku tai osamaksu

  • Osamaksu 3 kuukautta: 141,31 €
  • Osamaksu 3 kuukautta: 154,26 €
  • Osamaksu 6 kuukautta: 74,26 €
  • Osamaksu 6 kuukautta: 79,60 €
  • Osamaksu 9 kuukautta: 48,23 €
  • Osamaksu 12 kuukautta: 40,73 €
  • Osamaksu 12 kuukautta: 41,61 €
  • Osamaksu 18 kuukautta: 26,07 €
  • Osamaksu 24 kuukautta: 23,97 €

  • Lasku, 14 pv korotonta maksuaikaa. Laskutuslisä 4,95€.

Lisätiedot

Paino: 2.00 kg
Takuu 2 vuotta
Huom! Meiltä myös suunnittelu- ja asennuspalvelu